Annons
Annons


Seriestart: Det största äventyret!


Delatagarna i Det största äventyret

Blå laget (uppe till höger): Per Elofsson, Erica Johansson, Sofia Mattsson och Thomas Gustafson.
Röda laget: Robert Kronberg, Thomas Wassberg, Louise Karlsson och Magnus Wislander

Deltagarna landar i Durango i Mexiko och det största hotet är värmen och farliga djur. De är uppdelade i två lag, det blå och det röda. Nu gäller det för lagen att på kortast tid ta sig till civilisationen utan några hjälpmedel.

Annons

Det största äventyret är en svensk underhållningsserie från 2013 som sänds i fyra delar. I det röda laget ingår Robert Kronberg, Thomas Wassberg, Louise Karlsson och Magnus Wislander. I det blå laget Per Elofsson, Erica Johansson, Sofia Mattsson och Thomas Gustafson.

Hitta tillbaka utan hjälpmedel
En helikopter lämnar deltagarna ensamma i ödemarken med två uppgifter, att överleva på det naturen har att erbjuda och att hitta tillbaka till civilisationen så snabbt de kan, utan kompass, karta eller mat, samt begränsat med vatten.

Sportstjärnorna är uppdelade i två lag om fyra och det lag som först tar sig till civilisationen kommer att gå till nästa deltävling, medan de i det förlorande laget gör upp i en utslagstävling om vem av dem som måste lämna tävlingen.

Ny plats varje vecka
Varje vecka släpps lagen på en ny otillgänglig plats på en kontinent som erbjuder nya utmaningar och nya faror. Den idrottsstjärna som bäst lyckas överleva i dessa vitt skilda klimat och finna sin väg tillbaka till civilisationen kommer att stå som slutgiltig segrare. Programledare är Peter Jihde.

Det största äventyret är ett helt nytt program som under extrema former testar våra idrottsstjärnors uthållighet, styrka och överlevnadsinstinkt i en tävling där naturen och vildmarken kommer att stå för den största utmaningen.

Det största äventyret: Lördag 4 januari, kl 20.00. TV4

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…