Annons
Annons


Sex krävs för långvarig kärlek!

Kärlek utan sex är ohållbart. Det svarade 8 av 10 singlar när det tillfrågades om vilken roll sex spelar för ett långt förhållande. Hela 80 procent tror inte att ett seriöst, långsiktigt förhållande kan uppehållas utan sex.


8 av 10 tror att ett långvarigt förhållande är beroende av ett frekvent sexliv.

8 av 10 tror att ett långvarigt förhållande är beroende av ett frekvent sexliv.

Det visar en studie gjord av sajten eDarling. Där ger 588 deltagare tummen ner till ett sexlöst förhållande. Nästan 80 procent tror att ett bra förhållande är beroende av ett frekvent sexliv och en majoritet (56 procent) förnekar att sexuell åtrå minskas av ålder eller genom att tillbringa många år tillsammans.

Annons

Flera gånger i veckan
När det kommer till den perfekta mängden sex, så verkar män och kvinnor vara på samma sida, 65 procent av kvinnorna och 69 procent av männen anser att sex flera gånger i veckan är den ideala mängden för ett bra förhållande.

Sexlöst förhållande otänkbart
Att ha ett sexlöst förhållande verkar onekligen vara ett otänkbart för majoriteten av singlar. Hela 68 procent sa att de inte kunde tänka sig att ha ett seriöst förhållande med någon som inte vill ha sex alls. Här finner vi även några intressanta skillnader i hur män och kvinnor ser på saken: medan 27 procent av männen skulle kunna tänka sig ett sådant förhållande så länge som de tilläts att ha andra sexuella partners, tyckte bara 12 procent av kvinnorna att detta var ett godtagbart alternativ.

Kvinnor otåligare
Även om kvinnliga singlar inte är så intresserade av polygami, så avslöjade studien att de ändå var mer otåliga när det kommer till att vänta med sex. När de tillfrågades om hur länge de skulle kunna tänka sig att vänta med att ta steget i ett nytt förhållande, sade 55 procent av männen sig vara villiga att vänta så länge som det behövs, vilket fick medhåll av endast 39 procent av kvinnorna, 40 procent ville ha sex inom de första få veckorna.

Trots att deltagarna var rörande eniga om att de ville ha ett sexfyllt förhållande, så sade sig 50 procent av de som lever eller har levt i ett sexlöst förhållande att de stannat med sin partner i över ett år.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…