ANNONSSAMARBETE MED SINFUL

Sexleksakerna för ett hetare sexliv – du hittar dem här!

Bild till vänster: Test av trycklyftsvibrator. Bild till höger: Kvinna som ligger i en säng.

Foto: Allas.se, TT

Välkommen till Allas.se:s och Sinfuls guide till sexleksakerna som hjälper dig att få ett lite härligare och hetare sexliv nu i sommar. Bäst av allt? Det finns garanterat något för alla!

Enligt vår undersökning på Allas.se använder bara 50% av oss kvinnor sexleksaker. Detta vill vi ändra på.

Därför har vi på Allas.se – tillsammans med Sinful – samlat ihop alla de bästa sexleksakerna och erotiska produkterna för att maximera njutningen. Alla produkter som vi visar finns att köpa hos Sinful.se. Klicka bara på playknappen i videon ovan och sedan den lilla tröjsymbolen nere till höger – så ser du länkarna till dina favoritprodukter. Tittar du på videon i telefonen dyker länkarna upp automatiskt. Det kan inte bli smidigare!

Vill du klicka dig vidare till sexleksakerna direkt hittar du länkarna här under:

Womanizer premium 2

Appstyrt vibratorägg

Magic wand och dildovibrator

Trippla knipkulor

Rabbitvibrator

Orgasmgel

Dubbeldildo

Parvibrator

Kroppsvibrator

Klitorisvibrator

Intense masturbator

Vattenbaserat glidmedel

Uppladdningsbar penisring

#onaneramera
Sexologen tipsar om bästa sexleksakerna – det är orgasmgaranti

Hitta rätt sexleksak för dig

Oavsett ålder, kön, om du är själv eller med en partner så finns det produkter som passar just dig. Du får dessutom massor av härliga tips längs vägen om du kollar in videon i den här artikeln.

Johanna och Sofia, våra redaktörer på Allas.se, tipsar bland annat om en tryckluftsvibrator – som är en av de populäraste produkterna just nu. Den har dessutom orgasmgaranti...

En annan spännande produkt är det vibrerande ägget. Det kan man ha i sig vart man än går – utan att någon vet! Ägget går att styra via en app där du kan ställa in olika vibrationer. Du kan exempelvis låta den styras av din favoritlåt. Hur spännande låter inte detta?

Så missa inte denna chans att upptäcka hur fantastiskt det är att använda sexleksaker – oavsett om du gör det tillsammans med en partner för att hetta upp sexlivet eller ensam. Mycket nöje önskar vi på Allas.se i samarbete med Sinful!

#onaneramera
Sexologen om nyckeln till kvinnans orgasm: Klitoris