Annons
Annons


Sexualiteten diskuteras i Sommarpratarna


I andra avsnittet av ”Sommarpratarna” möts konstnären och programledaren Karin ”Kakan” Hermansson, forskaren och överläkaren Simon Kyaga, musikern Gustaf Norén, skådespelaren Cecilia Forss och journalist och författaren Mustafa Can.

Annons

Kakans sommarprat handlade bland annat om hatet mot homosexuella.

– Den stora skillnaden är att jag måste sitta och prata om att jag är lesbisk i mitt sommarprogram. Ni behöver inte prata om det, ni behöver inte prata om er sexualitet. Jag blir så jävla mycket min sexualitet och folk tycker att det är tjatigt. Men det är tyvärr så, berätar Kakan för de andra kring bordet.

Sommarpratarna: Måndag 13 oktober, kl 20.00 i SVT1.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…