Annons
Annons


Sill salabim!


currysill med ägg

Krämig och snabblagad currysill med ägg!

ca 10 bufféport
Tid: ca 20 min

2 förp matjessill à 200 g

Currysås:
1 1/2–2 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
2–3 msk finhackad inlagd ättiksgurka
1/2 litet urkärnat tärnat äpple
ca 2 tsk curry
ca 1/2 tsk socker salt

Annons

Garnering:
3 hårdkokta ägg
krasse

1. Skär sillen i mindre bitar och lägg den i en låg, vid form.
2. Blanda curryröran och smaka av med socker och salt.
3. Häll röran över sillen strax före servering. Garnera med äggklyftor och krasse.

Av Marianne Liljenberg
Foto: Erik Karlsson

Fler läckra sillrecept hittar du om du klickar HÄR.


(1)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…