Annons
Annons


Simskola och familjepaket på Falkenberg Strandbad i påsk


simpaket

Falkenberg Strandbad satsar på familjer i påsk med ett speciellt simskolepaket. Under tre dagar arrangeras simskola för barnen medan de vuxna kan dra sig tillbaka till den prisbelönta spaavdelningen.

Annons

Falkenberg Strandbad har vanligtvis 18-års gräns. Under påsken, höstlovet och sportlovet görs ett undantag och barnfamiljer välkomnas till hotellet. I ett speciellt simskolepaket ingår två övernattningar i familjerum, frukost, två tvårätters middagar med särskild barnbuffé, lunch för barnen, tredagars simskola samt spaupplevelsen Ivory för de vuxna. Dessutom ingår inträde till närliggande Klitterbadet. Priset för fyra personer är 3990 kronor. Fler barn kan dessutom läggas till bokningen mot en mindre kostnad.

Gilla Allas.se på Facebook

Simskolan arrangeras i samarbete med Klitterbadet och genomförs i deras 50 meter långa saltvattenbassäng, beläget i direkt anslutning till hotellet. I simskolan delas deltagarna upp i grupper för nybörjare och för de som har lite mer kunskap sedan tidigare. Simskolepaketet erbjuds 16-18 april (onsdag till fredag).

Falkenberg Strandbads spa tilldelades nyligen utmärkelserna SpaStar Awards för bästa sparitual samt Best Luxury Hotel Spa. Dessutom utsågs hotellet till landets mest romantiska i en omröstning av Reseguiden.se.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…