Annons
Annons


Singlar fikar helst på första dejten


singeldejt på café

I vinter vill vi helst dejta på ett mysigt café.

Att välja en kul och avslappnad aktivitet till första dejten är inte alltid det lättaste. Sveriges största nätdejtingsajt  har frågat sina medlemmar om vad de helst gör på första dejten i vinter.

Annons

Enligt nätdejtingsajtens undersökning om vad vi väljer att göra på vår första dejt i vinter visar den att vi allra helst spanar vi in varandra över en kopp varm choklad eller kaffe på ett mysigt fik.

Gilla Allas.se på Facebook

Nu behöver du inte längre fundera på vad du och din dejt ska göra när ni ses första gången. Att fika tillsammans över en kopp varm choklad eller kaffe är nämligen det som svenska singlar helst gör på första dejten i vinter.

Att ses över en öl eller ett glas vin och att ta en promenad är också populärt. Är du ute efter något mer originellt? Bjud din dejt på pulkaåkning eller lövhögshoppning, som förvånande nog är lika poppis som bio och bowling.

– Det är kul att pulkaåkning och lövhögshoppning är på väg att konkurrera ut bowling och bio som dejtingaktiviteter i vinter. Pulkaåkning gör de flesta glada. Dessutom är det en lättsam och romantisk aktivitet vilket är en perfekt kombination när man ska träffa någon första gången, säger Sebastian Malmberg, marknadsansvarig på Happy Pancake.

 

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…