Annons
Annons


Sista vinnaren i Frasses adventstävling – Ture!


Ture

Under nästan en månads tid har juryn haft fullt upp med att granska alla fina bidrag som kommit in. Alla bidrag har varit FanTASStiska, tack alla som skickat in!  Inför sista omröstningen enades juryn om att en tomte kändes mest passande….

Annons

Sista vinnaren i vår tävling om bästa kattbild är Ture!

Lille Ture är snart ett år och ska få uppleva julen för första gången. Hans matte Cecilia har redan provat ut hans klädsel inför julafton. Det blir tomteluva och fin rosett. Han har redan fått mersmak  på både glitter och julgranskulor, som han gärna leker med. För att han inte ska leka sönder allt glitter och alla julgranskulor så passar det utmärkt att Ture vinner det fina Klösträdet CORRI. Vi önskar stort lycka till med vinsten!

Klösträd

Är det någon som vill köpa det fina klösträdet till sin kära fyrbening i julklapp? Tassa då in på Zoosajten! Sprallis och Mysis har fullt upp nu dagarna innan jul, men beställer du snabbt så kanske du hinner få din julklapp innan jul.

Slutligen är vi också fantastiskt glada över att tävlingen blev en sådan succé. Håll utkik – det kanske blir fler. Vi önskar alla en mysig fjärde advent med mycket paketinslagning och julgodis. Det kommer i alla fall Frasse att ha fullt upp med idag.

Gunilla & Frasse finns kvar här hela julen så tassa gärna in på deras blogg.

Frassejulklappspapper

Nästa vecka börjar vi publicera ett urval av de bilder som kommit in till tävlingen! Håll utkik!

 

 

Stort grattis och många jamar till er alla!
GOD JUL!

LÄS OCKSÅ


(25)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…