Annons
Annons


Anna-Lena Brundin och Ezzex för Allas på Malmöfestivalen!


Som vanligt står Allas som värdar för dansbanan under Malmöfestivalen. Som vi tidigare har berättat kommer vi i år att bjuda på Thorleifs en av kvällarna. Men det är inte allt. Vår otroligt uppskattade allsång återkommer även den. Och i år är det ingen mindre än multiartisten och mångsysslaren Anna-Lena Brundin som tar ton! Därefter blir det danskväll med Ezzex!

Annons

Anna-Lena Brundin har skrivit krönikor i Allas i många år och hon var även med och showade på Allas VIP-kryssning för några år sedan. Därför känns det extra roligt att vi kan presentera Anna-Lena som Allas allsångsledare 2012! Med sig har Anna-Lena de duktiga musikerna Agnes Berg och Karin Turesson.

Gilla Allas.se på Facebook

– De är musiker och mina kompisar som jag till vardags gör showen ”Kärlek het som chili” tillsammans med. Agnes och Karin har en stor koffert full med låtar lämpliga för allsång så nu måste jag lära mig en massa nya texter. Men det är kul, säger Anna-Lena.

Direkt efter Allsången bjuder Ezzex upp till dans! Ezzex står för en bra och underhållande dansmusik som det svänger om på dansgolvet. Då är dansmusik som bäst!

– Vi var ju med redan ifjol och det var jättelyckat! Så nu är vi tillbaka igen, säger Ezzex kapellmästare Roger Nilsson.

När: Söndagen den 19 augusti klockan 18.00-19.00 (allsång) och 19.00-23.00 (Ezzex).

Var: Dansbanan på Malmöfestivalen.

Kostnad: Gratis!

Välkomna!

LÄS OCKSÅ


(2)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…