Annons
Annons


Ska de verkligen göra slut?


Filip Hammar, Joe Palmgren, Nina Karlsson och Fredrik Wikingsson.

Filip Hammar, Joe Palmgren, Nina Karlsson och Fredrik Wikingsson.

I höst ger sig tv-profilerna Filip och Fredrik in i riktiga relationer runt om i hela landet där kärleken sinar och relationen är nära vägs ände. De lär känna par för att ge krisande relationer en knuff i rätt riktning. Det blir en resa bland tjatiga vardagar och bråkiga relationer, men också bland glädje och återfunna förälskelser.

Annons

I Ska vi göra slut tar Filip & Fredrik sig hem till par där relationen knakar av vitt skilda anledningar. Samlandet av modelltåg har gått för långt, kanariefåglarna har snart tagit över huset och de där bekväma hemmabyxorna från 1989 gör ett litet fredagsnyp till en utopi. På sitt sätt tar Filip & Fredrik sig an paren och gör allt som står i deras makt för att få ett lyckligt slut på historien.

Svartsjuka och dåligt ölsinne
I första avsnittet åker Filip & Fredrik hem till det unga paret Nina och Joe i Älmhult. De har fastnat i en dålig spiral av svartsjuka, tjat, såpor och dåligt ölsinne, samtidigt som de väntar sitt första gemensamma barn.

Nina tycker inte Joe hjälper till hemma och Joe i sin tur är svartsjuk. Filip & Fredrik försöker reda ut vad problemet är och tar hjälp av hela tjocka släkten, särskilt Ninas mormor Yvonne.

Ska vi göra slut?:  Torsdag 30 oktober, kl 21:00 i kanal5

 


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…