Annons
Annons


Skamlöst – på amerikanska!


William H Macy

William H Macy (Fargo, Magnolia) har det inte lätt som den försupne Frank i Kanal 9:s premiär ”Shameless”.

Nu är det dags för Shameless, den kritikerrosade svarta komediserien om fattiga familjen Gallagher som kämpar för att hålla ihop i lågkonjunkturens Chicago.

Försupne fadern Frank gör inte mycket för att hålla samman sin sexhövdade barnaskara och Gallagher-barnen har lärt sig hantera situationer som vanligtvis kräver en förälder helt på egen hand.

Annons

Vit är svart?
Med mamma ute ur bilden får äldsta dottern Fiona kliva in för att se till att de yngre syskonen håller sig i schack. Äldste sonen Lip byter läxhjälp mot sexuella tjänster, mittenkillen Ian är förmodligen gay, tolvåriga Debbie stjäl pengar och barn, tioåringen Carl har sociopatiska tendenser och minstingen Liam är förmodligen svart – hur nu det gått till.

Gilla Allas.se på Facebook

Total anarki
På hemmaplan råder total anarki och när familjens artonåriga överhuvud Fiona rånas har hon turen att stöta på Steve som fascineras av henne. Lip bestämmer sig för att försöka bota Ian genom att skicka honom till ökända Karen, men Karens pappa upptäcker dem och ger sig på pappa Frank på puben.

Brittisk förlaga
Serien är baserad på den brittiska originalserien med samma namn från 2004 som utspelar sig i Manchester.  De två första säsongerna har redan visats i USA och serien är klar för en tredje säsong.

Som pappa Frank ser vi William H Macy ( Fargo, Magnolia), Fiona spelas av Emmy Rossum, Jeremy Allen White spelar Lip, Cameron Monaghan spelar Ian, Emma Kenney spelar Debbie, Ethan Cutkosky spelar Carl och Fionas flirt Steve spelas av Justin Chatwin. Dessutom träffar vi grannarna Fischer och Laura Wiggins som Karen Jackson, Joan Cusack som Karens mamma samt Joel Murray som Karens pappa.

Shameless: Premiär, söndag 24 juni, kl 22.00. Kanal 9


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…