Annons
Annons


Skavlan Jr – ny talkshow för barn!

Farzad Farzaneh är programledare för Skavlan Jr, en ny talkshow där barnens berättelser står i centrum. I Fredrik Skavlans stol intervjuar han de medverkande barnen om stort och smått.


Under åtta söndagar i Barnkanalen med start den 14 februari drar Skavlan Jr igång med Farzad Farzaneh i Fredrik Skavlans stol. Foto: Jonas Eriksson

Under åtta söndagar i Barnkanalen med start den 14 februari drar Skavlan Jr igång med Farzad Farzaneh i Fredrik Skavlans stol. Foto: Jonas Eriksson

Varför blir man kär? Hur går man vidare efter dåden i Trollhättan?

Farzad Farzaneh är programledare för Skavlan Jr, en ny talkshow där vi får höra barns berättelser om stort och smått. Farzad träffar bland annat 11-åriga Sam, som för ett år sedan hette Iris.

Annons

– Det behövs ett tv-program där barn får breda ut sig i en fåtölj och berätta om sina grejer, det har vuxna fått göra jättelänge. I Skavlan Jr får vi höra viktiga historier som till exempel när en elvaårig gäst berättar om hur det känns att bli mobbad. Eller lite mer lättsamma samtal, som när en annan delar med sig av sina bästa relationstips, säger Farzad Farzaneh.

Artister som medverkar (i avsnittsordning): Ida Lafontaine, Ace Wilder, Isac Elliot, Erik Lundin, Sabina Ddumba, Nova Miller, Andreas Moe och Joel Alme.

Avsnitt 1

I första programmet möter vi Sam, 11 år, som hette Iris för ett år sedan. Men han har egentligen alltid känt sig mer som Sam.

Han berättar om vägen till att våga kalla sig för Sam, om hur klädstil, vanor och förväntningar gör oss till de vi är och om rätten att få vara sig själv. Dessutom möter vi Donya, 13 år, som är Sveriges yngsta mästerkock.

Avsnitt 2

I det andra avsnittet träffar Farzad syskonen Bohsra, 11 år och Mahdi, 12 år. En vanlig dag i oktober förra året förvandlades deras skoldag till en mardröm när en okänd man kom in med ett svärd och högg ner människor på skolan, fyra personer dog. Kan man komma över en sådan fruktansvärd händelse?

Skavlan Jr: Premiär söndag 14 februari kl. 19.05 i Barnkanalen (del 1 av 8)

11-årige Sam som hette Iris för ett år sedan har egentligen alltid känt sig mer som Sam. I Skavlan Jr berättar han om vägen till att våga kalla sig för Sam. Foto: SVT

11-årige Sam, som hette Iris för ett år sedan, har egentligen alltid känt sig mer som Sam. I Skavlan Jr berättar han om vägen till att våga kalla sig för Sam. Foto: SVT

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…