Annons
Annons


Skavlan med Gordon Ramsey och Englands Wallander


Den temperamentsfulle stjärnkocken Gordon Ramsay är känd från Tv-program som Masterchef och Hell´s Kitchen. Med över 30 kokböcker, lika många restauranger och 12 Michelinstjärnor i sitt CV, är han i dag världens mest berömda kökschef.

Annons

Den brittiske skådespelaren Kenneth Branagh har gått från Shakespeare-tolkningar via Woody Allen-filmer till att spela den svenske polisen Kurt Wallander. Just nu är Branagh aktuell både som regissör och skådespelare i filmen Jack Ryan: Shadow Recruit.

Gilla Allas.se på Facebook

Ester Roxbergs bok Min pappa Ann-Christine är historien om när hennes pappa för några år sedan valde att komma ut som kvinnan Ann-Christine Roxberg. Far och dotter berättar tillsammans för första gången om hur detta skakat om och påverkat deras relation.

David Walliams är en brittisk skådespelare och komiker. Han är dessutom barnboksförfattare och i Sverige mest känd som en av skaparna till den engelska succékomediserien Little Britain, där han även medverkar.

Morten Harket har fått strålande kritik för sin nya singel Brother. På fredag gör han ett akustiskt framträdande, i staden där A-ha-äventyret startade för 30 år sedan.

Skavlan: Fredag 31 januari, kl 21.00. SVT1


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…