Annons
Annons


Skavlan-premiär med Ewa Fröling & Stefan Löfven


Ewa Fröling Stjärnorna på slottet

Ewa Fröling under inspelningarna av Stjärnorna på slottet 2012. Foto: Andreas Hillergren

I säsongens första Skavlan får vi bl a möta Ewa Fröling, Stefan Löfven och Petter Stordalen.

Ewa Fröling blev världsberömd för sin roll i Fanny och Alexander och har sedan dess medverkat i mängder av filmer. Men under en lång tid har det varit tyst kring henne och nu är hon tillbaka i sin första huvudroll på många år i filmen ”Bäst före”.

Annons

Barnhemsbarnet som blev partiledare
Från barnhemmet, via jobbet på golvet som svetsare och senare även fackföreningsledare för Metall, för att nu sitta som Socialdemokraternas partiledare. Det har gått drygt ett år sedan Håkan Juholt under mycket turbulenta former avgick från posten och Stefan Löfven valdes till ny partiledare av en enhällig partistyrelse.

Den norske hotellkungen Petter Stordalen erövrar i dessa dagar Sverige. I fjol öppnade han nya hotell både i Stockholm och Göteborg och med det blev han den störste hotellägaren i både Norge och Sverige.

Sex och god mat
Varför njuter vi av sex och god mat? Och på vilket sätt kan en förälskelse liknas vid en depression? Det är några av frågorna som kemiprofessorn Ulf Ellervik besvarar i sin kommande bok om livets goda – njutning.

För ett år sedan besökte den norske tv-profilen Birgit Skarstein Skavlan i rullstol. Nu gör ny teknologi det möjligt för henne att gå igen. Birgit kommer nu tillbaka för att berätta om hur det är möjligt.

Vamp var fjolårets absolut mest säljande artister i Norge och i en färsk undersökning är dom även korade till de norska kvinnornas favoritband. På fredag öppnar dom upp musikvåren i Skavlan.

 Skavlan: Fredag 18 jan, kl 21.00. SVT1

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…