Hur behåller man sin hårfärg i sommar – utan att färga

Hårprodukter
Skippa dyra besök hos frisören och ett onödigt slitage på håret i sommar. Här är 13 tips på produkter som hjälper dig att behålla färgen ändå.
Annons

Solens strålar är det ultimata verktyget för alla blondiner som vill behålla den ljusa färgen i sommar utan onödigt slitage från en och annan blekning. Men för alla brunetter är det dessvärre inte lika fantastiskt. Sol, bad och sommar kan nämligen även bleka upp ett färgat, mörkt hår och ge det en oönskad färg. 

Annons

Att behålla färgen den mörka färgen på sommaren kan därför vara lite knepigt. Speciellt om man inte vill utsätta det för onödiga besök hos frisören, som både kan slita på håret och lämna hål i plånboken. 

Det finns dock andra produkter som du kan underhålla din mörka hårfärg med, som förlänger tiden för din mörka färg samtidigt som de också vårdar håret. Olika inpackningar, färgbomber och hårprodukter är ett bra substitut för dig som vill behålla känslan av ett nyfärgat hår – även under sommaren.

Dock ska man komma ihåg att färgbomber och liknande produkter inte är samma sak som en vanlig hårfärg. Produkterna fräschar endast upp och behåller ett redan färgat hår och ska inte användas till något annat än just det.

Inpackningar för mörkt och färgat hår:

Färginpackning för mörkt hårFärginpackning för ljust brunt hår, finns i flera färger. Från Björn Axén. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Hårinpackning med färgpigment, finns i flera färger. Från Maria Nila. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Inpackning med färgpigment, finns i flera färger. Från Revlon. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Hårprodukter för mörkt hår som kan täcka din utväxt:

Root cover för dig med brunt hårFärgspray som ska täcka över utväxt på mörkt hår, finns i flera färger. Från Schwarzkopf. Här kan du läsa mer och köpa den.

Spray för att dölja utväxten, från L´Oréal Paris. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Hårspray med färg för att dölja utväxten, Charles Worthington. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Om du ändå vill underhålla färgen i ditt ljusa hår på sommaren, finns det hårinpackningar för det med. Likaså om du vill prova på någon mer annorlunda färg. Scrolla ner för att hitta din favorit!

Färgbomber i olika kulörer:

Färgbomb till färgat hårFärgbalsam som ska ge naturlig färg för redan färgat hår, finns i flera färger. Från Lyko. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Inpackning till redan färgat hår, från REF. Här kan läsa mer och köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Färgbomb till färgat hår, från Revlon. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Silvershampo för ljust hår:

Silvershampo för ljust hår

Silvershampo för ljust hår, från Sachajuan. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Foto: IBL/TT

Läs också:

Mer inspirerande innehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar