ANNONSSAMARBETE MED JABUSHE

Boosta trött vinterhud – så slipper du mörka ringar

Hudvård mörka ringar ögonkräm torr hud
Vinterns mörker och kyla gör de mörka ringarna synligare än någonsin. Samtidigt åldras huden, vilket gör det svårare att dölja de trötta ögonen. Boosta trött och åldrande hud på bara 30 sekunder – med rätt hudvård!

En hud som känns livlös och tråkig är vanligt under vinterhalvåret – kanske framför allt de trötta ögonen med mörka ringar. Men hur uppstår de mörka ringarna? Och vad kan man göra för att bli väck dem?

Därför får du mörka ringar

Det finns många orsaker till trött hud, och framför allt mörka ringar. Brist på sömn, torrt vinterklimat och fel hudvård är vanliga orsaker till de mörka ringarna. Även åldrande hud är en orsak, då huden förlorar kollagen och gör blodkärlen mer framträdande ju äldre man blir.

Att sova mer och att undvika torrt och kyligt klimat är alltså två sätt som kan minska dina mörka ringar. Den åldrande biten är mer svår att undvika. Men den enklaste vägen att ta är att anpassa din hudvård!

Slipp trötta ögon med rätt hudvård

Rätt ögonkräm är allt som behövs för att göra skillnad. Vänd dig först och främst till en ögonkräm som reducerar just ålderstecken.

30 sekunder om dagen är allt du behöver för att motverka trötta, åldrande ögon. Jabushe Multi Action Eye Treatment är en ögonkräm under kategorin anti-age, men som gör så mycket mer för den tunna, ömtåliga huden runt ögonen.

Jabushe hudvård anti age

Multi Action Eye Treatment har bevisad effekt inom 12 veckor.

Det är en hybridprodukt som reducerar mörka ringar, fina linjer och rynkor. Den kraftfulla nyckelingrediensen liponsyra, en aktiv ingrediens, bromsar tecken på hudens åldrande. Ögonkrämen innehåller även andra effektiva och vårdande ingredienserna, som niacinamid, ceramider och koffein, som stärker hudbarriären och jämnar ut hudtonen.

Jobba försiktigt in ögonkrämen med ringfingret runt ögonen. Börja vid yttre ögonvrån och klappa försiktigt in mot inre ögonvrån, upp på benkanten under slutet av ögonbrynen och tillbaka in mot den inre ögonvrån igen.

3 produkter att komplettera hudvårdsrutinen med

I dag kan hudvård kännas komplicerat. Inte så konstigt med alla tusentals produkter som finns där ute. Men hudvård ska inte vara komplicerat!

Just därför har Jabushe skapat produkter för dig som vill ha en enkel hudvård innehållande få, men effektiva, produkter. Hybridprodukterna är resultatet av gedigen svensk forskning och innehåller en unik och aktiv formula, som har bevisad effekt.

Komplettera din ögonkräm med effektiva produkter, som både motverkar ålderstecken och återfuktar huden.

Skonsam rengöring

Starta din hudvårdsrutin med en effektiv rengöringslotion. Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion är en kombinationsprodukt som avlägsnar smink och rengör huden på djupet. Den är berikad med provitamin B5, som hjälper huden att bibehålla sin naturliga fuktbalans samtidigt som den ger lyster.

Lugnande fuktkräm

Återfukta huden på djupet med Jabushe Intense Moisture Protection – en kombinerad dag- och nattkräm som lugnar och vårdar huden. Fuktkrämen innehåller naturliga ingredienser som nordisk tryffel och sheasmör, som skyddar huden mot yttre miljöpåverkan och hjälper till att bibehålla elasticitet.

Boostande kollagen

När vi blir äldre blir huden sämre på att producera kollagen. Ge huden en extra skjuts med Jabushe Collagen – ett specialkomponerat näringstillskott för spänstig hud, glansigt hår och starka naglar. Förutom kollagen innehåller tillskottet andra ämnen som är viktiga för huden, som C-vitamin och Biotin.

Läs mer om Jabushe!

Så ofta bör du tvätta ansiktet - enligt experter
0:52

Efter reklamen: Så ofta bör du tvätta ansiktet - enligt experter

(0:52)

Slå på ljud