Annons


Sluta Röka Loppet ska ge cancern en match


Den 18 september kommer alla som vill ge cancern en match att kunna springa på Djurgården. Bakom loppet står Marcus Benitez och Malin Johansson, som båda har sett cancern på nära håll.

– Loppet riktar sig till alla som vill sluta röka, har rökt eller helt enkelt vill stötta en god sak. Och allt överskott går förstås direkt till Cancerfonden, säger Malin Johansson.

Annons

Spring eller gå
Loppet går på Djurgården i Stockholm med start på Djurgårdsbrunnsbron. Det finns två distanser; 5 alt 10 kilometer, och anmälan har redan öppnat. Springa snabbt, jogga eller kanske ta en promenad i den vackra miljön, det är upp till varje deltagare.

Gilla Allas.se på Facebook

Det kostar 350 kronor att springa loppet, överskottet går direkt till Cancerfonden. Malin Johansson har själv varit drabbad av cancer och Marcus Benitez är sjukgymnast och har på nära håll sett vad cancern kan orsaka för skador.

– Med Sluta Röka Loppet vill vi göra en liten insats i kampen mot cancern. Extra oroväckande är ökningen av rökning bland unga tjejer men kan vi hindra en enda från att börja är det värt insatsen, säger Malin Johansson.

För mer information om loppet, klicka HÄR.

 


(0)
(0)Annons

  • Palle Lilja

    Bra initiativ.
    Schysst att ni berättar om det här.

  • Moa

    Super bra! =)


Annons

Laddar nästa sida…