Annons
Annons


”Smaklöken” – ny radiopodd för hemmaodlaren

Trenden att odla och intresset för ekologiskt håller i sig. I Weibulls poddradio Smaklöken får lyssnaren enkla tips och råd för att lyckas med sina odlingar.


Ladda upp Smaklöken i din smarta telefon.

Poddradion Smaklöken kommer att vara tillgängliga på itunes eller på Weibulls hemsida.

– Vi ser hur intresset för hemodlade grönsaker, rotfrukter och kryddor växer. Samtidigt vet vi att odlingskunskapen är allra starkast i åldersgruppen 50+. Vår nya radiopodd Smaklöken har budskapet att alla kan odla, oavsett kunskap och storlek på trädgård, säger Johan Rydberg, marknadschef på Econova Garden.

Annons

Programledare för ”Smaklöken” är Julia Messelt, känd från bland annat Morgonpasset i Sveriges Radio och Sveriges Televisions Barnkanalen. Julia är själv en glad amatör i trädgården som vägleder lyssnaren med hjälp av Dag Lindahl och Sol-Britt Rundström från Weibulls. Dag är kvalitetsansvarig för jord och gödsel och i den rollen Weibulls egen ”jordgubbe”. Sol-Britt är en trogen hemmaodlare med erfarenhet av egna trädgårdar från norr till söder.

I varje avsnitt får lyssnaren ta del av reportage och höra Niklas Karlsson tipsa och inspirera kring odling och matlagning. Niklas är i dag köksträdgårdsmästare på Rosendals Trädgård i Stockholm och har tidigare varit kock på en rad nyskapande restauranger.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…