Annons
Annons


Smygtitta på vårens nya tv-komedi!


kjdklsad

Familjen Johnson vill smälta in i det välbärgade villasamhället, men det är inte alltid så lätt. I synnerhet som farfar (Laurence Fishburn) gärna sprider sina gammalmodiga åsikter.

Komediserien Black-ish med Laurence Fishburn i en av rollerna hade nyligen premiär hemma i USA. Först i vår får vi se hela i Sverige, Men redan ikväll, tisdag, får vi en föraning om vad som väntar när Kanal 5 bjuder på de två första avsnitten.

Annons

I Black-ish möter vi den framgångsrike reklamkillen Andre ”Dre” Johnson och hans fru Rainbow som bor tillsammans med sin familj i ett homogent och välbärgat villaområde.

Gilla Allas.se på Facebook

Vill smälta in
Eftersom Dre vill ge sina barn en trygg uppväxt gör han allt för att de ska smälta in i omgivningen på bästa sätt, samtidigt som han kämpar för att de ska behålla och vara stolta över sin kulturella identitet.

Fishburn som farfar
Det här visar sig inte vara helt enkelt och okomplicerat – speciellt eftersom Dres pappa ”Pops” (Laurence Fishburne) tar varje tillfälle i akt att uttrycka sina egna gammaldags åsikter i alla familjefrågor.

I rollerna ser vi bland andra Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross samt Laurence Fishburn som också är medproducent till serien.

Black-ish: Tisdag 25 november, kl 21.00 i Kanal 5 (del 1 och två)


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…