Annons
Annons


Snabbfixat påskgott!


ägg med räkor

Skagenägg med sparrisknoppar blir kalasgott på påskbordet!

6 st
Tid: 10 min

6 kokta ägg
ca 1 dl färdig skagenröra
ca 12 räkor
6 lätt förvällda sparrisknoppar
sallad
dill

1. Dela äggen på höjden och skär av en bit så de kan stå stadigt. Fördela röran över.
2. Skala räkorna och lägg på tillsammans med sparris.
3. Ställ äggen på en salladsbädd och garnera med dill.

Annons

Tips! Resterande sparris smakar utmärkt i en sallad.

Av Marianne Liljenberg
Foto: Anders Norrsell

Fler läckra recept med räkor hittar du om du klickar HÄR »»

 


(1)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…