Annons
Annons


Snart dags för första genrepet!


Eric Gadd

Dagens repetitioner är avslutade och ikväll är det dags för genrep inför publik här i Telenor Arena (där det ironiskt nog tydligen har varit problem med täckningen på mobiltelefoner…).

Annons

Och, enligt mig, så borde Eric Gadd gå vidare, i alla fall till andra chansen. För nu när den rutinerade sångaren, som tycks kunna producera hits på löpande band, äntligen bestämde sig för att ställa upp i mellon så gör han det med en bra och trallvänlig låt som man kan sjunga med i redan efter första refrängen. Jag är ganska säker på att det går hem i stugorna i morgon kväll.

Visserligen får man väl räkna Mary N’diayes Gosa som trallvänlig den också men jag tror inte lika mycket på den. Förutom när det gäller dansen – den kommer att bli succé! Jag vet i alla fall att mina barn kommer att dansa den flitigt hemma framför spegeln. Jag tar tacksamt emot om det innebär att jag inte behöver lyssna på Sean Banan hela dagarna ett tag. Omväxling förnöjer heter det ju 🙂

YOHIO lär nog gå vidare direkt till finalen. Han sticker i alla fall ut mest i den här deltävlingen. Fräcka kläder, coola frisyrer, en bra röst och en helt okej låt. Fast det är David Lindgren som har lägst odds just nu. Jag missade hans repetition men det gick ju bra för honom förra året så jag får väl lita på oddsen 🙂

Det ska bli spännande att se genrepet för nu när jag tittat på repetitionerna har jag svårt för att tänka mig att allting kommer att fungera. Det är ”länkar” som inte funkar och lite annat smått och gott som händer. Och när det gäller tiden som personalen har på sig att byta ut allting på scenen mellan artisterna – oj vad det måste gå undan där!

Vi hörs i morgon igen!

Hälsar Festival-Johanna

YOHIO


(0)
(0)


Annons

 • Susanne

  Ha så kul Johanna!

 • Tack – det ska jag! 😉

 • Allas redaktion

  Ser jättebra ut! Ser fram emot i morgon.

 • Charlotte

  Jättekul läsning, du är en femellonomal festivalbloggare!

 • Tack så mycket Charlotte!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…