Annons
Annons


Snickarglädje på mässan

Låt dig inspireras på Äntligen hemma-mässan. Upplev tv-programmet live och få tips och råd för ditt hemmafixande av Martin Timell, Lulu Carter, Bosse Rappne och de andra tv-profilerna.


Profilerna från tv-programmet finns förstås på plats på mässan.

Här finns många möjligheter att bättra på sina kunskaper inom bygg, inredning och utemiljö.

De tre mässdagarna är fyllda av fartfyllda och utmanande aktiviteter för hela familjen. Barnen får bygga och pyssla med Karin Mannerstål. Varje mässdag auktioneras utvalda föremål från utställarna ut från scenen, under ledning av Martin Timell. Behållningen går till Bris och bland auktionsobjekten finns alltifrån lusthus till verktyg. Passa dessutom på att se utställarnas nyheter och göra mässfynd hos de drygt hundra företag som ställer ut.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

På mässans scen presenteras matnyttiga och inspirerande föredrag. Bland annat delar Bosse Rappne med sig av tips på hur man kan väcka trädgården till liv på våren.

Här finns också ett prova-på-område där Björn Christiernsson och Martin Timell hjälper besökarna med de uppgifter som exempelvis att knäcka kakelplattor, borra i kakel, sätta upp gipsskivor och byta kedja på motorsågen. Självklart finns Björn och Martin på plats för att lära ut det rätta handlaget.

Var: Stockholmsmässan.

När: 30 mars och 1 april.


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…