Annons


Sno stilen av Tilde de Paula – så gör du

Tilde de Paula utstrålar professionalism, hög modegrad och snygg vardagsstil på samma gång. Med de här kläderna snor du stilen av henne!


Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Tilde de Paula Eby är inte bara känd som framgångsrik journalist och programledare på Tv4 – hennes trendsäkra stil är också något av hennes signum. Tilde klär gärna upp sig till vardags och är inte rädd för färg. Hon kan konsten att matcha plagg på rätt sätt och vet hur man ser stilig ut på kontoret men är bekväm på samma gång.

Stil 1: Vardagschic

Tilde är en stjärna på att matcha plagg på innovativa sätt. Hennes trendiga off shoulder-tröja kompletterar hon med en skjorta för en bekväm och genomtänkt vintrig vardagslook. Pricken över i:et är den lilla väskan som kan bäras både över axeln eller som kuvertväska.
sno stilen tilde de paula 3
Stickad off shoulder-tröja i mossgrönt från Vero Moda (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Skjorta med dekorativa strassdetaljer på kragen från Mango (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Svarta jeans med skön stretch från Only (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Liten handväska i svart sammet, perfekt både till vardags och fest. Från Gina Tricot (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Stil 2: Julfin à la Tilde

Spets är ett av Tildes mest använda material – och det är riktigt snyggt både till vardags och fest. Färgmatcha från topp till tå och sota ögonen med en mörk eyeliner för att höja partykänslan. En perfekt stil att inspireras av till säsongens alla julfester.
tilde de paula sno stilen 1
Mörkröd figurnära cocktailklänning i fin spets – perfekt i jul – från Only (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Vinrött läppstift från Max Factor att matcha resten av looken med. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Smart nagellack till budgetpris från Depend som ska sitta i upp till sju dagar. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Eyeliner från budgetfavoriten E.l.f som sotar ögonen på ett kick. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Stil 3: Business

Tilde vet hur man matchar ner ett par kostymbyxor med en avslappnad kofta för att inte ge ett alltför stelt intryck. En av favoritaccessoarerna är Childhood-armbandet som hon ofta syns med, en färgklick till en i övrigt stilren look.
sno stilen tilde de paula 2
Bomullsblus med hög krage och knäppning från Lindex (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Tunn kofta med snygg snörning i midjan från Cubus (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Pärlat armband från Childhood (reklamlänk via Apprl) . Hela överskottet från försäljningen går till välgörenhet. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Eleganta kostymbyxor till budgetpris med vida ben. Från Ellos Collection (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Foto: Tv4, IBL

Vad tycker du ska bli årets julklapp?


(32)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…