Annons
Annons


Sofia och hennes änglar


Sofias änglar rycker ut i Kanal 5 i kväll.

Vi vill göra allting rätt. Men trots det blir livet ibland ändå fruktansvärt orättvist.

En ung mamma som hade allt står helt plötsligt ensam med två små barn och en förlamad make efter en MC-olycka. En ensamstående tonårspappa som inom loppet av några år råkar ut för hjärtinfarkt, bilolycka, allvarlig infektion och en cykelolycka klarar inte längre av att jobba eller hålla efter hemmet.

Annons

En nystart
I Sofias änglar får Johnnie Krigström, Mattias Särnholm & Sofia Wistam chansen att hjälpa människor som har haft riktig, riktig otur.

Under serien hjälper Sofias änglar olika familjer med olika problem. Det kan vara en olycka, sjukdom eller ödet som gjort att livet tagit en helt annan vändning än planerat. När man mår som sämst så kan det mesta kännas omöjligt. Men genom att börja med att göra i ordning hemma, kan Sofias änglar förhoppningsvis skapa en nystart och vända livet till det bättre.

Sofia Wistam är en av Sveriges absolut mest rutinerade programledarene. Johnnie Krigström och Mattias Särnholm har byggt hyllor och klistrat fondtapeter i otaliga svenska hem, men får här använda sina hantverkarkunskaper för att hjälpa människor som verkligen behöver det.

Hjärntumör
I första programmet träffar vi Anders, 38, som har en hjärntumör och läkarna uppskattar att han bara har 1-2 år kvar att leva. För Anders är familjen och de två döttrarna viktigast av allt och han slits mellan att umgås med dem eller att renovera klart huset de bor i, som han absolut inte vill lämna ofärdigt till dem när han går bort. Sofias änglar kommer till undsättning. Del 1/10.

Premiär: Onsdagen 26/1, kl 20.00, Kanal 5

Sofias änglar går även att se på kanal5play.se


(0)
(0)


Annons

  • Elaine Jönsson

    Vill bara säga Tv tider!!
    Det stämmer aldrig men det i verkligheten!!

  • Anneli Tirri

    Det var ett av de bästa inredningsprogram som jag sett och jag tittar på alla. Här var de medverkande verkligen i stort behov av hjälp och änglarna gjorde ett superbra jobb.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…