Annons
Annons


Sök handikappsanpassade turistmål lättare


16 procent av Sveriges befolkning har någon form av funktionshinder eller funktionsnedsättning. Nu lanserar turistmål.se ett verktyg som hjälper personer med fysiska funktionsnedsättningar att hitta anpassade aktiviteter och boenden.

Annons

– Vi har länge funderat på hur vi skall kunna underlätta för personer med fysiska funktionshinder att söka och hitta turistmål och aktiviteter. Vi har märkt ett stort intresse från Sveriges turistföretagare att de vill göra vad de kan för att kunna ta emot funktionshindrade personer. Med dagens lansering ger vi konsumenten och turistföretagaren ett enkelt sätt att mötas, säger Per Berg, försäljningschef på Turistmål.se.

Gilla Allas.se på Facebook

För att söka handikappsanpassade turistmål väljer man ”Handikappanpassat” under ”målgrupp” i den ordinarie sökningen på Turistmål.se. Man kan sedan ytterligare begränsa sin sökning geografiskt och/eller efter kategori. Det finns redan ett hundratal turistmål som anmält att de är handikappsanpassade och det blir fler för varje dag som går.

 


(0)
(0)


Annons

 • guest

  bra funktion 🙂

 • Rosa Lundqvist

  äntligen någon som tänker på oss

 • Rosa Lundqvist

  hur hittar jag den här sidan?

 • Allas redaktion

  Hej Rosa. Om du går in på länken här så kan du fylla i ”handikappanpassat” under målgrupp och även välja i vilket område du vill söka efter ställen.
  http://turistmal.se/index.php?execute=&asearchbox=&index=list&listmode=1&q=&cat_id=&county_id=&city_id=&tag_id=1&sort=1

 • Micke

  Använder den här kartan ofta hos er.

 • Liselotte Svensson från Lerum

  Har en släkting som lider av MS som har berättat flertal gånger om hur ni här på allas hjälper andra i samma problematik att hitta olika saker att göra. Så vill faktiskt säga att ni är mer än en tidning. Ni skänker även folk hopp och bättre livs standard. 🙂 Plus i kanten till er och tack. 🙂


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…