Annons
Annons


Sökes: Sjusovare till extremt experiment!


De flesta av oss har problem att komma ur sängen när det är som mörkast ute, varför det finns all anledning att ta reda på vad som är det bästa sättet att vakna på. En testperson kommer att under 30 dagar få prova på 30 olika sätt att bli väckt på.

Annons

Vakna med humor
Det är elektronikföretaget Philips som i vinter ska utforska en uppsjö av tänkbara – och otänkbara – sätt att vakna på.

– Vi vet att en majoritet av nordborna inte känner sig pigga när de vaknar, säger Carina Franzén, marknadsansvarig på Philips. Med några extrema metoder och massor av humor vill vi se om det finns något uppvaknande som kan tävla med att vakna till ljus. Vi kommer att testa 30 olika metoder under 30 dagar, med start den 14 november.

Mänsklig försökskanin
I Philips Wake Up Experiment testas och jämförs de mest chockerande, glädjande, skräckfyllda och behagliga sätten att vakna på. Testerna utförs på en mänsklig försökskanin – allt för att hitta det ultimata sättet att komma ur sängen på morgonen även under den mörka höst- och vinterperioden.

– Kampanjens första del, som startar den 8 oktober, handlar om att hitta den person som vill ställa upp på experimentet, säger Carina Franzén. Vi söker alltså en riktig sjusovare, någon som har det erkänt svårt att komma ur sängen.

För att ansöka om uppdraget måste man genomgå ett personlighetstest med frågor om sömnvanor och morgonhumör för att sedan skriva en personlig ansökan. Klicka här och läs mer om experimentet.

 

 

 

 


(8)
(0)


Annons

  • Devil666

    Tråkigt att kampanjen på flera ställen presenteras som ett ”jobb”, när det snarare handlar om reklam och en tävling. Det känns minst sagt oseriöst.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…