Annons
Annons


Sommarens bästa festblandning!

Nu börjar förberedelserna för sommarens skaldjursfester. Vi dukar bordet med räkor, cheesekacake, pizza och goda viner. Du som fortfarande vill ligga kvar i hängmattan kan göra det i sällskap med bl a med Dominika Peczynski, tantrasex och härliga sommarkryss! Häng med!


allas32

Läs i Allas nr 32 (i butik torsdag  30 juli):

Ulla-Maria började med droger när hon va 11 år
De vuxnas svek drev Ulla-Maria in i droger och kriminalitet. Hon längtade efter någon som kunde rädda henne. I stället blev fängelset hennes fasta punkt i 17 år!

Annons

Sommarens mysiga räkfest
Lättsamt och lyxigt på samma gång. Njut av skalade räkor i krämig cheesecake med lax, på fräsch sommarpizza eller på enklaste vis med vitlöksbröd och två goda såser.

Vi kan inte ens gå på toa utan risk för våldtäkt
De många och grova våldtäkterna har skakat Indien och allt fler kräver krafttag. Medan folket väntar på att politiker och polis ska agera har en grupp kvinnor tagit saken i egna händer. De lär sig självförsvar…

Sköna sommarkurer från topp till tå
Släck din sommarhys törst med en uppfräschande fuktmask och unna trötta fötter lite omtanke.Ge håret en välgörande inpackning och njut av att ta hand om dig i lugn och ro. Vi presenterar de bästa valen.

Oxytocingel räddade mitt sexliv!
Astrid hade problem med torra och sköra slemhinnor. Det var besvärligt att gå på toaletten och ha sex var nästan omöjligt. Men med en ny gel – med hormonet oxytocin – blev hon genast fri från sina besvär.

Dessutom:

  • Kalasgott: Kladdkakor med sommarbär
  • Dominika Peczynski: Han slog mig med en hammare
  • Ljuvligt pastellmode med semesterkänsla
  • Så lindrar du sommarplågorna!
  • Lite charm med lavendel
  • Lustjakten: Lär dig njuta!
  • Underbart gott av kantareller
  • Steg för steg: Kyckling på burk

+ Tyck till, roliga och lätta kryss,  våra experter svarar på frågor, kåseri och mycket mer.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…