Annons
Annons


Sommarens Murdoch på plats

Drabbad av minnesförlust och anklagad för mord! Så inleder detektiven William Murdoch sin tredje säsong i Kanal 9.


Detektiv Murdoch och hans kollegor fångar bovar på den gamla goda tiden med nya metoder. Foto kanal9

När tredje säsongen startar befinner sig detektiv William Murdoch i engelska Bristol på flykt undan rättvisan. Brittiska underrättelsetjänsten anklagar honom för mord och Murdoch själv har drabbats av minnesförlust och vet inte alls vem han är eller var han hör hemma. Med hjälp av Anna, en pubägarinna som vänligt nog ger honom tak över huvudet, börjar han nysta bland ledtrådarna.

Annons

Hittar bevis
Hemma i Toronto undrar Murdochs kollegor vad som hänt honom. Han har varit borta en vecka när de hittar bevis för att han varit på en brottsplats där en okänd man mördats.

Gilla Allas.se på Facebook

William Murdoch (Yannick Bisson) är detektiven som skulle platsa som kriminaltekniker i CSI vilken dag som helst. Med okonventionella metoder och precisa undersökningsmetoder utreder han brott i hemstaden Toronto. Hans rättstekniska metoder är ifrågasatta och hans tro på fingeravtryckens bevisvärde hånas.

Superteam
Tillsammans med lika ifrågasatta kvinnliga rättsläkaren Julia Ogden (Helene Joy) bildar han ett superteam, ett CSI för 1890-talet.

På stationen träffar vi även den hopplöse romantikern konstapel George Crabtree som aldrig kan låta bli att bli engagerad och buttre inspektör Brackenreid. Med osvikligt mod och en exceptionell noggrannhet letar de efter osynliga ledtrådar som kan lösa Torontos mordmysterier.

I rollerna: Yannick Bisson (William Murdoch), Helene Joy (Julia Ogden), Jonny Harris (George Crabtree), Thomas Craig (inspektör Brackenreid).

Tidigare säsonger har sänts somrarna 2009 och 2010.

Murdoch Mysteries: 5 juni 21.55, Kanal 9


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…