Annons
Annons


Sommarfest med läckert bärbak och djungeldrama!


Ala31Vad vore en sommar utan fräscha sallader, soliga bär, skakande livsöden, lätta kläder och spännande deckare? Svar: Ingenting. Därför har vi fyllt veckans nummer av Allas med just det och mycket mycket mer…

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 31 ( i butik 24 juli):

Deckardrottningen: Jag skrek vid graven medan tårarna rann
Succéförfattaren Marie Jungstedt berättar öppenhjärtigt om sin nya kärlek och om sin uppväxt i ett alkoholisthem. Marie förlorade kontakten med sin pappa när hon var 18 år. Åtta år senare dog pappan, han söp ihjäl sig. Plötsligt en dag kom all undanträngd vrede upp till ytan…

Inredning i blått & vitt
Blått som havet, himlen, åskan… ja, nyanserna är många. Med vitt som inramning träder de fram i all sin prakt och det finns bara ett ord – fräscht!

De gav min nyfödda dotter bara tre timmar att leva
Monica hade redan förlorat ett barn, Lucas ett och ett halvt år, i en drunkningsolycka. När hon nu skulle föda igen saknades fosterljud och läkarna bestämde sig för att göra ett katastrofsnitt. Men lilla Elin var så illa däran att de inte trodde hon skulle leva många timmar.

Skönaste semestergarderoben
Lata dagar i stugan eller hemma i trädgården. Lev det ljuva sommarlivet med stråhatt och skön klänning och gardera med tjock tröja och gummistövlar. Allas visar den den skönaste semestergarderoben!

Pernilla räddar orangutang-ungar på Borneo
Deras ögon skulle kunna få ett hjärta av sten att smälta. Desto ofattbarare är det att deras mammor dödats för att människor vill komma åt deras naturliga hem – regnskogen. Men tack vare eldsjälar som Pernilla Svenberg får de små orangutangungarna en chans att överleva.

Baka med sommarens bär – extra många recept!
Knapriga småkakor, sagolik cheesecake och alldeles underbar moussetårta. Den här veckan överträffar vår matredaktör sig själv när hon dukar upp till stort fikakalas med tio läckra sorter – alla fyllda med soliga sommarbär!

Dessutom:

  • Extra stor kryssbilaga – 58 lätta & roliga korsord
  • Våra skönhetsfavoriter just nu!
  • En läsare berättar: När båten höll på att sjunka sa han sanningen
  • Festliga sallader med kyckling & lax
  • Steg för steg: Potatisbiffar med chili- och kokosdipp
  • Ny spännande sommardeckare av Maria Gustavsdotter
  • Medicin & hälsa: Därför blir du ”frisk” av sockerpiller
  • Skidstjärnan Anna Haag: Gärna barn – men först en ny OS-medalj!
  • Dagliljor – vackra och lättskötta!

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, fängslande noveller, kåseri med Farbror Sven, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…