Annons


Sommarhoroskop för Jungfrun

Här kommer sommarens horoskop för alla jungfruar!


Illustration: Ursula Wilby

Illustration: Ursula Wilby

Jungfrun: 24/8-23/9
Ordningsam, skärpt, effektiv, hjälpsam, omtänksam och pålitlig.
Medeltemperatur för sommaren: 23 grader.

Det ultimata semestermålet för Jungfrun är ett kloster. Att fira semester i skuggan av höga valv, långt från hålligång och solstekta stränder, det är livet för Jungfrun. Finns det dessutom någon nödställd människa i närheten är Jungfruns lycka fullkomlig. Jungfrun har nämligen gjort en dygd av sin hobby; att hjälpa oss andra hitta Den rätta vägen

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Och rätt väg är enligt Jungfrun: Hälsokost, tidigt i säng, upp i ottan för att städa eller göra något annat nyttigt. Späkning är ett stort intresse, vilket i modern tappning blir hårdträning och maratonpromenader.
Årets sommarprognos är relativt god för Jungfrun, vilket innebär relativt goda chanser för singel-Jungfrun att hitta någon likasinnad att gå i kloster med. Detta brukar annars vara en hård semesternöt att knäcka. Partnersökandet brukar stupa på att Jungfrun inte ens märker om någon försöker flörta.

Råd till Jungfrur som inte vill förbli jungfrur: Gör ett syntest, skaffa linser eller glasögon vid behov, och öva på att le varmt framför spegeln!

Av Gunilla Hedenby
Astrolog: Li Larsson

Fler horoskop hittar du om du klickar här


(11)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…