Annons


Sommarhoroskop för Lejonet

Här kommer sommarens horoskop för alla lejon!


Illustration: Ursula Wilby

Illustration: Ursula Wilby

Lejonet: 24/7-23/8
Kärleksfull, charmig, ambitiös, nöjeslysten, stolt och dramatisk.
Medeltemperatur för sommaren: 26 grader.

Grattis Lejonet! Som sann soldyrkare och narcissist kan du låta din karismatiska personlighet spela fritt hela sommaren, utan att riskera överhettning i maskineriet. I 26-gradig värme kan du skaffa dig den bästa brännan av alla, och få skryta med den både på stranden och i nattlivet.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Men se upp med pengarna! Dessa perfekta förutsättningar innebär vissa risker. Gillar man att vara jultomte även i juli, så behövs det cash. Ett Lejon gör allt för att vara i centrum, och att bjuda flott är ett säkert sätt att bli uppmärksammad. ”Hänger du med till Rio, jag bjuder!” är en typisk Lejonet-replik. Ebba i kassan? Inga problem, det finns ju krediter!

Bifall och hurrarop är livet, medan ett uteblivet skratt, eller en kommentar om en något ojämn solbränna, kan förstöra allt för det känsliga Lejonet.
Men har du bara pengaflödet och brännan under kontroll och en partner som prisar din generositet, din skönhet, din slagfärdighet, din humor – listan kan göras oändlig – så finns det inget som hindrar att årets sommar blir en av dina bästa någonsin!

Av Gunilla Hedenby
Astrolog: Li Larsson

Fler horoskop hittar du om du klickar här


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…