Annons


Sommarhoroskop för Stenbocken

Här kommer sommarens horoskop för alla stenbockar!


Illustration: Ursula Wilby

Illustration: Ursula Wilby

Stenbocken: 23/12-20/1
Beskyddande, lojal, pålitlig, uthållig, stolt och familjekär.
Medeltemperatur för sommaren: 15 grader.

Med tanke på prognosen är det mycket sannolikt att årets Stenbockssemester ackompanjeras av taktfasta hammarslag. För denne nitiske natur är varje minut i solstolen en bortkastad minut. Därför är Stenbocken ofta blekast av alla när solbrännorna jämförs på jobbet efter ledigheten.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Eftersom Stenbocken är blyg och har svårt för stora sällskap är renoverandet och fixandet en utmärkt ursäkt för att slippa delta i trädgårdsfester och beachpartyn. Vem kan klaga på att man uteblir när man jobbar så hårt?
Dock är Stenbocken varmt fästad vid sin familj och sina få nära vänner. Och den fåordige, lite distanserade Stenbocken visar sin kärlek genom att bygga en ny altan, eller tvätta bilen.

Men ibland bryter känslorna igenom den torroliga, lite pryda ytan och då kan Stenbocken bli både passionerad och sexig. Till både sin egen och omgivningens förvåning!
Tips till alla Stenbockar som vill ha hyfsad semesterbalans: Förhandla! ”Om jag får såga upp virket till staketet först, så följer jag med till stranden sedan.”

Av Gunilla Hedenby
Astrolog: Li Larsson

Fler horoskop hittar du om du klickar här


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…