Annons
Annons


Tävla och bli Som ny med Allas 2013!


Förra årets glada vinnare Marta, Monika och Annika! Foto: Anna Kallberg

Förra årets Som ny med Allas-tävling blev en stor succé och nu har du återigen chansen att tävla om en oförglömlig upplevelse!

Foto: Anna Kallberg

Vill du vara fotomodell för en dag?
Då är detta tävlingen för dig.
Allas ger dig chansen att komma till Malmö, träffa Allas redaktion, bli stylad och fotograferad av våra proffsiga medarbetare och till sist se dig själv i ett kommande nummer av Allas!

Annons

”Som ny med Allas” och ”Gilla dig själv”
är återkommande och väldigt uppskattade inslag i Allas. Nu har du chansen att få vara med i Som ny med Allas! Kanske har du fastnat i en viss klädstil, vill förnya frisyren eller veta vilket mode som passar dig bäst till hösten. Allas proffsiga team av frisörer, make-up-artister och modeexperter står redo att ta emot de tre vinnarna i Malmö i augusti.

Gilla Allas.se på Facebook

Förra årets vinnare Marta Komiszke, Annika Kliman Krajina och Monika Sahlin hade två fartfyllda, roliga och spännande dagar i Malmö. Och de var väldigt nöjda med resultatet som visades upp på sju sidor i Allas i höstas!

”Jag kände mig som en prinsessa omgiven av idel proffs. Det finns inte ord för hur fantastiskt det var, detta bär jag med mig för alltid” sade Monika efter sina två dagar i Malmö.

Foto: Anna Kallberg

I vinsten ingår:

Dag 1: Ankomst till Malmö. Fotografering av före-bild. Klippning och eventuellt färgning av håret. Utprovning av kläder och besök på Allas redaktion. På kvällen blir det middag tillsammans med de övriga vinnarna och delar av Allas redaktion innan hemfärd till det trevliga hotellet.

Dag 2: I studion hos fotografen. Styling och fotografering och därefter hemfärd.

I vinsten ingår förutom programmet ovan även resa till Malmö t/r, övernattning på hotell och en lyxig frukostbuffé. Reportaget kommer att publiceras i Allas till hösten.

Datum då resan kommer att genomföras är den 29-30 augusti och det är viktigt att du kan dessa datum.

Vill du bli Som ny med Allas? Skicka in en bild på dig själv och berätta vad just du vill ha hjälp med, tipsa därefter tre vänner om tävlingen och gilla gärna Allas på facebook.

Senast den 1 juni vill vi ha din anmälan.

Vinstens värde är ca 4000 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är ett samarbete mellan Allas och 

Tävlingen är avslutad! Vinnarna meddelas personligen.

Foto: Anna Kallberg


(59)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…