Annons
Annons


Söndagar mest populära dagen på dejtingsajter


Precis som med det mesta så finns det dagar som är bättre än andra om du ska nät dejta.

Funderar du på nätdejting i vår? Se till att vara inloggad på veckans sista dag. Det är nämligen på söndagar som chansen är som störst att få kontakt.

Spanar du bara? Kolla utbudet en måndag. Då är flest medlemmar online.

Annons

22 000 flirtar
Att nätdejta är populärt för singlar. Nu har dejtingsajten Happy Pancake kartlagt när chansen är som störst att få mejl, flirtar och syn på den rätta. Söndagar är mest populära – då skickas det ungefär 143 000 mejl och 22 000 flirtar till både män och kvinnor som är ute efter att dejta. På söndagar lägger dessutom flest personer till profiler som de är intresserade av på sin ”favoritlista”.

Kollar resultat på måndag
– På söndagarna är det definitivt mest aktivitet i form av skickade mejl och flirtar på Happy Pancake. På måndagar är flest medlemmar online. Förmodligen vill man kolla resultatet från söndagens mejlande och flirtande. Har man fått några intressanta mejl tillbaka? Då kan det bli en dejt i veckan, säger Sebastian Malmberg, marknadsansvarig på Happy Pancake.

På måndagar är ungefär 43 000 medlemmar online. Sedan går trafiken ner under veckan för att sedan explodera igen på söndagen.

Källa: Statistiken är sammanställd från antalet medlemmar online, skickade mejl, flirtar och profiler tillagda som favoriter under en vanlig vecka på happypancake.com.

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…