Annons
Annons


Sötchock – här är polisens nya medarbetare!

Polisen på Taiwan har rekryterat nya brottsbekämpare till styrkan. Det handlar om sex labradorer som bland annat ska kunna spåra blod och droger. Än så länge är de dock bara alldeles bedårande.


Taipeipolisens nya rekryter blir väl omhändertagna. Bild: Facebook

Polisen har, som bekant, god hjälp av hundar i sitt arbete. Känsliga nosar som kan sniffa upp både knarkgömmor och rymlingar kommer ofta väl till pass. Och nu har Taipei-polisens K-9-enhet rekryterat sex ”rookies” som ska hjälpa styrkan att bekämpa brott.

Annons


Stopp i lagens namn! Annars öppnar jag ögonen!

Labradorvalpar som engagerar

Det handlar om sex stycken labradorvalpar som K-9 presenterat på sin Facebooksida. Och även om man inte kan läsa kinesiska så är det helt uppenbart att bilderna på valparna engagerar. Sötchocken är monumental.


Här finns inget att se, cirkulera! De blivande brottsbekämparna är snart redo för utryckning. Bild: Facebook

Kapten Pan Tian-long berättar för Buzzfeed att valparna än så länge beter sig som valpar gör, men att de ska tränas till att bli spårhundar precis som sina föräldrar Yellow and Leader. Träningen har redan börjat. Valparna har fått bekanta sig med doften av narkotika i samband med att de äter.

”Så söta, så söta”

Av kommentarerna på sociala medier att döma är det många som redan blivit ”haffade” av valparna och kan tänka sig att bli poliser bara för att få kela med dem.

 

Bilderna på valparna har gått varma på nätet

 

Fushin, Schumann, Feida, Yige, AJ, och Liang är bara en månad gamla men har redan börjat träna på sina kommande uppgifter. Bild: Facebook

Så här ser K 9:s profilbild ut på Facebook. En något hårdare look än vad valparna förmedlar. Bild: Facebook

Text: Henrik Högström

Läs också: 9 hundar som är redo för semestern!

semester med hund

LÄS OCKSÅ


(59)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…