Annons
Annons


Spahotell för viktnedgång och välmående

Blev det för mycket av det goda i sommar? Här tipsar vi om 9 spahotell som specialiserat sig på viktminskning och andra kurer för kroppens välbefinnande!


pool på spa-hotell

Njut av avkoppling på ett spa-hotell i höst.

1. I historiska Karlsbad ligger det lugnt belägna Spa Resort Sanssouci. Med detoxprogrammet som erbjuds här kan både kroppen och själen komma i balans igen. Fem övernattningar med helpension kan bokas från 4 409 kr.

Annons

2. För fasta-fans är Malteser klinik Von Weckbecker i den bayerska delen av Rhön det perfekta stället. Sju övernattningar inklusive fasta-kost kostar från 7 894 kr.

3. I en idyllisk omgivning i Oberstaufen hälsar det omtyckta Concordia Wellnesshotel & Spa sina gäster med wellness, fitness, hälsa och charmig atmosfär. Sju övernattningar inklusive helpension från 5 493 kr.

Gilla Allas.se på Facebook

4. I Sauerland ligger Oversum Vital Resort, som har fokus på ”LOGI-dieten” som stimulerar ämnesomsättningen. Från 674 kr/dygn inkl helpension.

5. I polska Kolberg erbjuder det trestjärniga Magnat Resort & Spa ett program för att kunna gå ner i vikt på sikt. Kuren, som även sägs ha en positiv effekt på kolestorolvärdet och blodtrycket, kan bokas från 2 289 kr per person för sju övernattningar med helpension.

6. Danubius Health Spa Resort Hévíz i Ungern uppfyller alla krav för ett avkopplande kuruppehåll som är optimalt för kroppen. Hotellet har specialicerat sig på fasta-program enligt Buchinger-metoden. En vecka från 6 904 kr, inkl fasta-kost.

7. Det milda klimatet och den sagolika omgivningen på den spanska ön Teneriffa bildar de perfekta förutsättningarna för en spavistelse. OCÉANO Hotel Health Spa erbjuder en tio-dagars detox enligt F.X. Mayr-metoden. Från 14 928 kr inkl frukost.

8. En modern oas för avkoppling vid den polska Östersjön är Havet Hotel Resort & Spa. En sju-dagars bantningskur inkl helpension kostar från 4 288 kr.

9. Sha Wellness Clinic i El Albir i Spanien är en lyxig spaanläggning med fin utsikt över Costa Blanca. SHA har 80 behandlingsrum där du kan få behandlingar inriktade på åldersbromsning, viktminskning, skönhet och detox. Här kombineras västerländska och orientaliska avkopplingsmetoder. Från 12 000 kr för ett dubbelrum 4 nätter inkl frukost.

Källa: www.spadreams.se och booking.com


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…