Annons
Annons


Spana in kändisar på semestern!

Vill du krydda din semester med lite kändisspotting? Flygsökmotorn skyscanner.se har listat var du har störst chans att stöta på celebriteter när du är ute och reser!


Miami kändisar

I Miami kan du stöta på kändisar längs strandpromenaden.

Stockholm, Sverige
Risken att du stöter på Mauro Scocco, Mikael Persbrandt eller Pernilla Wahlgren bland gränderna är stor. Eller kanske en semestrande Alexander Skarsgård som besöker hemlandet med flickvännen Kate Bosworth.

Annons

Como, Italien
Flera av Hollywoods stjärnor äger hus i någon av de små byarna runt sjön Como i norra Italien. Om du semestrar här ska du inte bli förvånad om du ser George Clooney ute med båten, tillsammans med vänner som Brad Pitt och Matt Damon. Eller om du hamnar vid bordet bredvid Madonna eller Sylvester Stallone på en av restaurangerna med utsikt över sjön och de omkringliggande bergstopparna.

Gilla Allas.se på Facebook

Miami, USA
Miami har utvecklats till ett riktigt inneställe med vita stränder, bra shopping och ett trendigt, pulserande nattliv. Kändisfaktorn är hög. De unga, rika och vackra samlas på uteserveringarna längs strandpromenaden i Miami Beach och vill du se Enrique Iglesias, Bono, Jennifer Lopez och Kelly Osbourne njuta av solen eller dansa vilt på en av Miamis inneställen, då bör du resa hit.

Dubrovnik, Kroatien
Om du tycker att du känner igen någon du möter bland gränderna i stadens imponerande gamla stadsdelar då är det säkert så. De senaste åren har staden lockat flera av världens superstjärnor. Beyoncé, David Bowie, Sting och John Malkowich tillbringar gärna semestern här.

Saint Tropez, Frankrike

Kungafamiljen äger hus i Saint Maxime nära glamorösa Saint Tropez, som är ett av den Franska Rivierans populäraste tillhål för de rika och berömda. Här flockas kändisarna på sommaren och Prinsessan Madeleine, Justin Timberlake, Paris Hilton, Victoria Silvstedt och Naomi Campbell är bara några av stjärnorna som ofta kan ses på den kända stranden Nikki Beach eller på de lyxiga uteserveringarna i hamnen.

Mallorca, Spanien
Undvik charterresmålen och ta dig istället till Palma eller de små orterna Deia eller Port de Soller på västkusten. Emilio Ingrosso har öppnat restaurang i Palma, Michael Douglas och Catherine Zeta Jones äger hus i den bohemiska bergsbyn Deia och stjärnor som Annie Lennox, Boris Becker och Pierce Brosnan kan man stöta på bland gränderna i Gamla Stan.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…