Annons


Spännande hemsökta hus och slott!

Sugen på att sova mitt i ett gravfält, bo hos familjen Addams eller leka Ghostbusters? I så fall har vi listat ett par riktigt läskiga hus för dig!


familjen addams hus

The Manor.

 

spokhusLauras Cottage, Savannah, Georgia, USA

Mitt i USAs djupaste söder ligger Savannah, en stad som utnämnts som en av de tio mest hemsökta städerna av Usa Today och Lonely Planet. Savannah är bokstavligen uppbyggd på ett gravfält av indianer, och historier om onda andar som hemsöker staden lever vidare än i dag.

Annons

Lauras Cottage är ett av husen som tidigare ingått i stadens spöktursvandringar, och nu kan även modiga resenärer hyra in sig i stugan. Lauras Cottage är från 1800 talet och sägs vara hemsökt av spöken. Stugan, som nyligen användes i Robert Redfords film “The Conspirator” om mordet på Abraham Lincoln, är inget för lättskrämda resenärer.

Stugan har totalt tre sängar, ett sovrum och rymmer 4 personer. Priset per natt är 1333 SEK inklusive frukost och spöken.

 

The Manor, Saint Paul, Minneapolis, USA

Om du är ett fan av ”Familjen Addams”, och planerar att klä ut dig till Morticia, är detta boende det ultimata semesterhemmet. The Manor, som huset heter, är som tagen ur filmen med sina gotiska inredningsdetaljer och svarttapetserade väggar.

På The Manor bor man som inneboende i villans ”master bedroom” men huset hyrs även ut i sin helhet till större tillställningar med max 75 gäster. Huset blev nyligen framröstat som det mest mystiska huset i Saint Paul, Minneapolis av tidningen Pioneer Press läsare och passar perfekt till Halloweenfesten.

Huset vaktas av en tillsynes, läskig, men snäll, Dobermann och kostar endast 364 kr natten.

 

ghostbusters_husThe David Stewart Farm, Gettysburg, Pennsylvania, USA

Några av de mest historiska slagen under det amerikanska inbördeskrig sägs ha ägt rum i Gettysburg, Pennsylvania och staden sägs vara den mest hemsökta staden i USA, med döda soldaters andar som vandrar omkring på staden gator.

The David Stewart Farm, som var ett sjukhus för sårade soldater under Amerikanska inbördeskriget, har haft flera professionella team på plats med värmedetektorer för att dokumentera de spöken som sägs vandra omkring på gården.

Huset rymmer 4 gäster och har två sängar och ett sovrum. För de orädda finns det möjlighet att följa med och leta efter övernaturliga tecken och spöken.

 

Vidnoye, Ryssland

I staden Vidnoye, nära Moskva, Ryssland, ligger detta slott som har tre sovrum, två swimmingpooler, diskotek med biljardbord, öppen spis och givetvis ett slottstorn. Slottstornet sägs vara hemsökt av ett spöke som enligt värdparet visar sig vid midnatt. Slottet är minst sagt originellt med sovrum i rosa, lila och grönt. Utsidan ser emellertid ut som ett slott från medeltiden.

En lista på fler hemsökta hotell runt om i världen hittar du om du klickar HÄR »»»

Källa: Airbnb


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…