Annons
Annons


Julklappstips – Barbro Leggats bok till specialpris!

Älskad och saknad. Det var många av er läsare som hörde av sig när ni nåddes av beskedet om Barbro Leggats bortgång. ”Hon kändes som en vän, även om jag aldrig träffat henne”, var en vanlig kommentar.


Barbro Leggat kåserier bok

När Barbro hastigt avled i ett hjärtstopp i april 2014 hade hon precis avslutat arbetet med boken ”Typiskt – sånt händer bara mig”. Det är en samling med hennes bästa kåserier från Allas, där hon skrev Barbros blandning varje vecka i över 20 år. Barbro har själv gjort urvalet. Barn och barnbarn ville absolut att boken skulle ges ut och att Barbros dröm skulle förverkligas. Nu har du chansen att köpa den med julrabatt, boken är en jättefin julklappsidé!

Annons

Boken illustreras av Ursula Wilby. Hennes roliga teckningar är välkända för Allas läsare och de som förekommer i boken är helt nya, och du hittar även privata foton från Barbros liv.

Du får köpa boken med julrabatt!

● Som Allas-läsare betalar du endast 110 kr (fri frakt).

Ord pris 186 kr.

● För att göra din beställning går du in HÄR »» och lägger boken/böckerna i varukorgen. Ange koden julallas i kassan när du handlar. Därefter dras rabatten av.

● Erbjudandet gäller från 15 november till och med den 31 december 2015.

Det går även att beställa genom att ringa 070-6089745 (vardagar 9.00–16.00). Portoavgift med 30 kr tillkommer vid telefonbeställning.

 

LÄS OCKSÅ


(62)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…