Annons
Annons


Speglar, alibi och en riktig jävla schlager


Första delen av dagens repetitioner är avslutad och de kan sammanfattas så här någonting:

Eddie Razaz

Eddie Razaz fortsätter med den fartfyllda öppningsnummertrenden som David Lindgren och Anton Ewald startat. Det är upptempo, lätt att hänga med, Whooo och Ohoooo och det är tonårsröster i tusentals. Kanske kan hans ”Alibi” ta honom hela vägen till final men en andra chans är nog mer trolig om man tittar på konkurrensen. Till min dotters födelsedagsdisco i mars har han redan kvalificerat sig.

Annons

Elin Petersson

Den personliga assistenten Elin Petersson, som vann ”Allmänhetens tävling”, lugnar ner det hela ett par pinnhål med sin ”Island”. Ensam med sin gitarr på en ö mitt på scenen. Låten börjar lugnt men ”poppar” till sig en bit in. Lite Lisa Miskovsky möter Marie Lindberg.

Ravaillacz i mellon

Sen var det dags för Ravaillacz (måste komma ihåg att fråga dem hur det uttalas…) och då drar i alla fall de flesta av den samlade presskåren lite på smilbanden. Lite tokigt. Lite bra. Minimalt med dans. ”En riktig jävla schlager” är ganska mycket schlager – toppat med en stor portion glädje. Enligt de senaste oddsen jag såg kommer herrarna näst sist i morgon men jag är inte så säker på det…

Amanda Fondell

Amanda Fondell och hennes ”Dumb” är favorittippad just nu, enligt oddsen jag just fick. Faktiskt är det Amanda som kommer först och sedan är det dött lopp mellan 4-5 av de andra bidragen. Live funkar det inte riktigt med speglarna hon använder sig av på scen men jag är säker på att det kommer att se riktigt fräckt ut i teve. Fin röst. Fin låt. Fina speglar.

Hälsar Festival-Johanna 🙂

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…