Annons
Annons


Spelbolag stoppar allt spel på Melodifestival-finalen


Efter uppgifter kring röstfusk i Melodifestivalen valde Unibet att stoppa allt spel på Melodifestivalen 2014. Unibet har nu beslutat att spelstoppet kvarstår och kommer inte att öppna upp spelen för finalen i Melodifestivalen. Vad gäller Eurovision Song Contest kommer Unibet fortsatt erbjuda spel på objektet.

Annons

– Vi har inte sett något misstänkt spel på Melodifestivalen 2014, eller noterat något avvikande spelmönster. Men då det inte kan garanteras att ingen otillbörligen kan påverka resultatet eller utgången av Melodifestivalen för att skaffa sig själv eller någon annan en fördel har vi valt att agera, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Gilla Allas.se på Facebook

Med anledning av beslutet att stoppa allt spel på Melodifestivalen 2014 då information om att säkerheten kring röstningsförfarande inte kan garanteras har Unibet beslutat att betala tillbaka alla insatser på lagda spel på andra chansen samt finalen. Samtliga levande spel på Melodifestivalen 2014 kommer således att återbetalas. Återbetalningen kommer att påbörjas snarast möjligt. Redan avgjorda spel påverkas inte av detta.

Vad gäller Eurovision Song Contest kommer Unibet ha öppet för spel.

– Eurovision Song Contest har ett annat regelsystem och bland annat en maxgräns om 20 röster per telefonabonnemang. Vi kommer därför fortsatt erbjuda spel på ESC, men som i alla lägen kommer vi vara vaksamma på avvikande spelmönster även där, säger Jonas Nilsson.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…