Annons
Annons


Restless: Spionthriller om kärlek och förräderi


Eva Delectorskaya ( Hayley Atwell) Foto: Red Arrow.

Vad händer med ditt liv när allt du tog för givet visade sig vara en lögn? Det får Ruth Gilmartin uppleva när hennes mamma en dag berättar att hon levt ett dubbelliv.

Hon är inte alls den respekterade Sally Gilmartin utan istället Eva Delectorskaya, spion för den brittiska underrättelsetjänsten, som varit på flykt de senaste 30 åren.

Annons

Rysk emigrant
Evas berättelse startar i Paris 1939. Hon är en ung, vacker rysk emigrant som rekryteras till den brittiska underrättelsetjänsten av Lucas Romer. Medan Romer utbildar Eva till att bli den perfekta spionen blir de två förälskade. Men när ett viktigt uppdrag misslyckas i USA och Eva plötsligt befinner sig i livsfara har hon plötsligt inget annat alternativ än att fly.

Gilla Allas.se på Facebook

Restless är i två delar och bygger på William Boyds spionthriller om kärlek, dubbelspel och förräderi. Rollistan är stjärnspäckad med namn som Hayley Atwell, Rufus Sewell, Michelle Dockery (välkänd för tittarna som Mary i Downton Abbey), Michael Gambon och Charlotte Rampling. Handlingen växlar mellan nu- och dåtid och kretsar kring Storbritanniens hemliga operationer som syftade till att få med USA i andra världskriget.

Restless: Lördag 8 juni, kl 21.00. SVT1

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…