Annons
Annons


Sprakande festligt dubbelnummer – 132 sidor!


AV 52

Då var det dags för årets sprakande nyårsnummer – 132 sidor fullspäckade med festmenyer, bufféförslag, skönhetstrix och dukningstips. Vi har också dukat upp med massor av läsning, bland annat om världsstjärnan Malena Ernman som berättar om sin nyårshelg, läsarnas egna berättelser och, naturligtvis, extra många kryss att koppla av med!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 52 ( i butik 19 december):

Helena fastnade med bilen på spåret – och tåget var på väg…
Bil efter bil passerade utan att stanna. Men trots att hennes egen stod mitt på järnvägsövergången kände sig Helena lugn och funderade på att vänta inne i bilvärmen. Hon hade ju ringt SOS och de hade försäkrat att tåget var stoppat…

Helkväll med Nyårsbuffé
Kräftstjärtar, lax och hummer liksom räkor och vitlöksgratinerade musslor frestar som entrérätter. Ett krämigt gorgonzolatäcke toppar kycklingfiléerna som serveras med frasig potatisrulle och mustig portvinssås.

Malena Ernman: Mitt första ragg slutade med bröllop
Det lyxigaste operastjärnan Malena Ernman vet är inte att ta på sig en glittrig klänning och sjunga för en tjusig publik. Det är att vara tillsammans med familjen, berättar hon för Allas reporter och avslöjar samtidigt hur det gick till när hon träffade sin man Svante första gången.

Partyfrisyrer med glamkänsla
Inspireras av filmstjärnorna med känsla för det trendigt festfina. Snyggt uppsatt, kaxigt busigt eller lyxigt blankt!

I sista minuten!
De bodde på gångavstånd från varandra och kunde ha träffats så gott som omedelbart om de hade velat. Visst var Evalena nyfiken på nätdejten Anders men av hänsyn till barnen var det kanske bäst att inte rusa på. Men Anders hade andra planer för dem båda.

Tre fantastiska Nyårsmenyer!
Frestande förrätter, supergoda huvudrätter och lyxiga desserter. Klassiska godbitar som hummer, oxfilé och chokladtryffel går en tuff match mot läckra utmanare som löjrom, laxplanka, fläskfilé och fikon med marängtopp. Välj din egen favorit!

En läsare berättar: Den nyårsnatten förstördes mitt liv
Anna var bara 14 år när hon utsattes för ett brutalt sexuellt övergrepp av en kamrat. Händelsen påverkade hennes förhållande till män i många år framåt.

Exra stor Kryssbilaga – 59 kanonkul och lätta kryss!
Med klassisker och nya bekantskaper. Favoriterna, de roliga och lätta kryssen för nybörjare Humorkrysset, Helt enkelt, Festfyran, Nöjeskrysset, Bizarro, nio Sudokun m fl.

Dessutom:

 • Nyårsparty med glittrande accessoarer, snyggaste makeupen och finaste festkläderna!
 • 50 nyanser av vitt – Allas var med på Sveriges färgstarkaste fest
 • Kul & läckert – randiga maränger!
 • Resor: Fira nyår med lejon och kritvita stränder i Afrika
 • Vad hände sen? – Läs fortsättningen på årets bästa reportage!
 • Drömtårta med hallon
 • Vinexpertens bästa Bubbel-tips!
 • Vackraste dukningarna

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, enkla och roliga kryss, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons

 • karin i tullinge

  Vilken tidning nr 52 härlig, korsord och inte minst Recepten kan inte bli bättre.
  Ha en skön jul ni alla på Allas redationen.
  mvh karin i tullinge.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…