Annons


Steffos fina gest under Niklas Strömstedts skilsmässa

Niklas Strömstedt och Efva Attlings barn var fortfarande små när Efvas bröllop med Eva Dahlgren blev löpsedelstoff. För att skydda barnen klev vännen Steffo Törnquist in. "Han har ett stort och varmt hjärta", säger Niklas Strömstedt i "Hellenius hörna".


Niklas Strömstedt och sonen Simon Strömstedt. Bild: IBL Bildbyrå

I tio år var Niklas Strömstedt och Efva Attling äkta makar och fick två söner – Adam och Simon. Men 1995 gick paret skilda vägar och året därpå gifte sig Efva Attling med Eva Dahlgren.

Bröllopet blev omskrivet och Expressen var först med nyheten.

”Skona grabbarna från löpsedlarna”

I ”Hellenius hörna” berättar Niklas Strömstedt hur vännen Steffo Törnquist, som då jobbade på Expressen, gjorde en fin gest för att skydda familjen från nyheten.

Annons

– Vi skulle åka utomlands kommer jag ihåg, jag och mina grabbar som var ganska små då. Och de visste inte om det här. Grabbarna visste att Efva och Eva var ihop men de visste inte att de hade gift sig, säger Niklas Strömstedt i programmet och fortsätter:

– Då visste Steffo att vi skulle åka till Arlanda och åka utomlands och han tänkte att vi kanske ska skona grabbarna från de här löpsedlarna just i dag. Så han såg till att det var andra löpsedlar på just Arlanda den dagen.

Niklas Strömstedt och Steffo Törnqvist. Bild: IBL Bildbyrå

Enligt Niklas Strömstedt var initiativet helt och fullt Steffos eget.

– Steffo har ett väldigt stort och varmt hjärta, säger han i ”Hellenius hörna”.

Läs också: Niklas Strömstedt: ”Var ju lite småkriminellt”


(226)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…