Annons
Annons


Stenmark och Sundström hos Skavlan


Skidåkaren Ingemar Stenmark och utrikeskorrespondenten Bert Sundström är gäster hos Skavlan på fredag.

Han överlevde knivöverfallet i Kairo. Nu kommer utrikesreportern Bert Sundström tillsammans med sin hustru Irina Sundström för att berätta om vad som hände.

Dessutom kommer skidkungen Ingemar Stenmark, prinsessgemålen Ari Behn och hans vän Per Heimly. För musiken svarar Omer Bhatti och Genevieve Jackson.

Annons

Knivhöggs
Den 3 februari knivhöggs SVT:s utrikesreporter Bert Sundström på Tahrirtorget i Kairo. En tid svävade han mellan liv och död men är nu välbehållen tillbaka i Sverige igen. Under de fasansfulla dygnen efter attacken satt Bert Sundströms fru Irina Sundström hemma i Stockholm och följde händelserna. De kommer båda till Skavlan för att ge dubbla perspektiv på en utrikeskorrespondents farofyllda vardag.

Gilla Allas.se på Facebook

När Ingemar Stenmark åkte stod Sverige stilla. Så var det på 70- och 80-talen när Stenmark gjorde sin rekordsvit på 86 segrar i den alpina världscupen. I dag är han fortfarande en vältränad man som får yngre konkurrenter i kommande omgången av Mästarnas mästare att bli avundsjuka.

Kungen möter prinsen
Stenmark kommer till Skavlan som en kung och möter där prinsgemålen Ari Behn och dennes gamle vän Per Heimly. Behn och Heimly har känt varandra i 20 år men gick skilda vägar i början av 00-talet, när Heimly sålde bilder till skvallerpressen på sin kamrat som gift sig med prinsessan Märtha-Louise. De två vännerna kommer nu till Skavlan för att berätta om sin försoning.

Michael Jacksons son
Norske Omer Bhatti levde under flera år som en av Michael Jacksons närmaste vänner på ranchen Neverland. På minnesstunden för Jackson satt Bhatti bland de andra barnen på första raden. Det har till och med spekulerats i att Omer Bhatti skulle vara son till Michael Jackson. Han kommer till Skavlan med Genevieve Jackson, Michael Jacksons systerdotter.

Skavlan: Fredag 25 februari, kl 21.00, svt1


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…