Annons
Annons


Stina Wollter stukade foten under dansträningen

Stina Wollter gjorde succé förra fredagen i premiäravsnittet av Let's dance. Men den här veckan har hon fått kämpa i uppförsbacken – först drabbades hon av förkylning och under onsdagens träning stukade hon foten.


Konstnären, komikern och Instagramstjärnan Stina Wollter charmade såväl juryn som publiken i premiäravsnittet av Let’s dance förra veckan. Men den här veckan har varit tuff för Stina Wollter. I början av veckan drabbades hon av en förkylning och på onsdagen stukade hon foten under dansträningen med partnern Tobias Bader.

Annons

Instagram har hon lagt upp en bild där hon ligger raklång i en soffa, med foten i högläge och inlindad i bandage och ispåsar. ”NOOOOOOOOOOOO. Stukade foten i de satans fjompskorna. Distanshealing får gärna skickas hitåt vänster fot från dig som har ork”, skriver hon under bilden.

NOOOOOOOOOOOO. Stukade foten i de satans fjompskorna. Distanshealing får gärna skickas hitåt vänster fot från dig som har ork… ☀️

Ett inlägg delat av Stina Wollter (@stinawollter)

Stina Wollters danspartner, Tobias Bader, har också lagt ut en bild på den skadade foten på sin Instagramsida, där han också avslöjar att det var deltagaren Anders ”Arga snickaren” Övfergård som snabbt såg till att den blev lindad.


Det är inte bara den stukade foten som hotar Stina Wollters medverkan i Let’s dance på fredag – hon har också drabbats av en seg förkylning.

”Tjoff. Där kom den; förkylningen från avgrunden. May the Force be with me. Sämre tajming men mer logiskt tillfälle har jag väl sällan skådat. Sömnen är skit. Hjärnan räknar steg och bläddrar i almanackan och vill inte stänga av. Böldpruttförbannadeglödhetasmådjävlarsnavelludd också. Nu blir det kurer för hela slanten. Ni kommer känna doft av vitlök och ingefära från Smygehuk till Övertorneå. När jag dansar känns det som seg sirap i benen. Kallsvett i pannan. Huuua.”, skrev hon då.

Till TV4 säger hon så här:

– Jag är ruskigt förkyld. Hostar grönt slem och snorar.

Let’s dance är ovanligt sjukdomstyngt den här veckan. Också Anja Pärson har drabbats av en envis förkylning som övergått i inflammation i öron och bihålor. Dessutom har hon en begynnande lunginflammation och har missat de flesta träningstillfällen den här veckan.

Nu återstår att se om Anja Pärson och Stina Wollter lyckas återhämta sig till på fredag.

– För att säkerställa att alla deltagare mår bra har vi ett läkarteam som är knutet till produktionen och som även alltid finns på plats under fredagarnas direktsändning, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent för Let’s dance till TV4.

Text: Minna Wallén-Widung


(43)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…