Annons
Annons


Sting och youtubesuccé hos Skavlan!


I kvällens Skavlan diskuterar Sting ryktesspridning med en av Nordens mäktigaste mediaägare, Jeanette Bonnier. Ylvis pratar om internetsuccén med The Fox och nordkoreanska Eunsun Kim berättar sin gripande historia om flykten från diktaturen.

Annons

Under sin nära 40 år långa karriär har den brittiske rockstjärnan Sting gett oss klassiker som Roxanne och Every breath you take. Nu är han tillbaka med det nya albumet The Last Ship, som ger en nostalgisk tillbakablick på hans uppväxt i Newcastle. På fredag kommer Sting till Skavlan för att prata om pengar, rykten och livslång kärlek.

I egenskap av den största ägaren i Bonnierkoncernen är Jeanette Bonnier en av Sveriges mäktigaste kvinnor. Under 200 år har Bonnierfamiljen dominerat svenskt medie- och kulturliv. Idag är familjeföretaget ett av Nordens största medieföretag med bl a förlag, tidningar, magasin och biografer. I programmet ger Jeanette Bonnier en sällan berättad bild om livet i Bonnierfamiljens innersta kretsar.

När Eunsun Kim var tolv år gammal flydde hon tillsammans med sin mamma och syster från diktaturens Nordkorea. Pappan hade redan dött av svält och risken var mycket stor att familjen skulle gå samma väg. Det fick modern att inse att risken med den farliga flykten över gränsen till Kina var mindre än att dö av svält i Nordkorea. I boken Nordkorea – nio år på flykt från helvetet berättar den nu 27-åriga Eunsun Kim sin dramatiska historia.

Det två musikaliska komikerbröderna Bård och Vegard Ylvisåker, bättre kända som Ylvis, står bakom internetfenomenet The Fox. Inom loppet av ett par dagar hade tiotals miljoner människor klickat sig in för att se musikvideon och i internationell press utropades klickmonstret till den nya Gangnam Style.

Skavlan: SVT1 fredag 20 september kl 21.00

 

LÄS OCKSÅ


(1)
(0)


Annons

  • Tommy Johansson

    Ja tittade förstås på Programmet när jag såg att Madame Jeanette Bonnier skulle vara med! Blev mkt förtjust i The Lady Bonnier i förra prog Min Sanning!Hon gjorde ett starkt intryck på mig, spec när hon berättade om Maria! En avspänd charmig , COOL Lady ! Javisst ja, härom kvällen då, lika charmig, å intressant nu,å berättelsen om Mr Richard Burton å Liz Taylor va kul, nica minnen! Men hur går det nu med anomyniteten då? Hon ,The Lady Jeanette Bonnier kan bli en Topp Kändis !! tycker (ja me krusefixen) Tommy IMPRESS Johansson


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…