Annons


Stjärnan förgiftad under Stjärnorna på slottet: ”Jag blev jättesjuk”

Artisten Regina Lund blev kraftigt matförgiftad under inspelningen av kommande säsongen av ”Stjärnorna på slottet”. Hon insjuknade efter att ha ätit krokodil.


Årets stjärnor på slottet. Foto: Mattias Ankrah/Svt

Artisten, skådespelaren och författaren Regina Lund, 50, hade inte flytet med sig under inspelningen av SVT:s ”Stjärnorna på slottet”. Efter en av middagarna under inspelningen kände hon att något inte stod rätt till.

Annons

– Jag satt på toa hela natten, det är därför jag ser så sliten ut i mitt program, säger hon till Aftonbladet.

Inte nog med att hon blev matförgiftad. Insjuknandet skedde dessutom dagen innan hennes dag i programmet – inte direkt den mest eftersträvsamma uppladdningen. Lund blev dessutom förgiftad av krokodilkött, som det bjöds på under ”Stjärnorna på slottet”-inspelningen.

– Jag blev förgiftad. Det bjöds på krokodil så jag blev jättesjuk. Så dagen innan mitt program var jag magsjuk, berättar hon.

Det var en av de andra deltagarna som önskat den, kanske något, udda middagsrätten krokodil – en utmaning för kocken på slottet, Edin Dzemat, 33, som berättar för Aftonbladet att det var en råvara han inte jobbat med så mycket innan.

Han provade att laga krokodilköttet på hemmaplan innan, men ändå gick nåt snett när Lund konsumerade köttet under inspelningen.

– Det var inte hennes grej, hon reagerade skarpt på det, säger Edin Dzemat.

Det verkar dock inte ha varit fel på tillagningen, snarare verkar det röra sig om någon form av allergi.

– Jag kunde inte göra så mycket åt det. Hon får skylla på krokodilen och inte på kocken, säger han.

Regina Lund tillfrisknade snabbt och kunde genomföra sin dag på slottet. Hon avslutar med em klassisk Regina Lund-sägning.

– Kärlek och förlåtelse. Jag överlevde ju.

Stjärnorna på slottet börjar sändas den 30 december kl 20.00 på SVT1

Läs också: Här är årets ”Stjärnorna på slottet” i SVT

Av Joakim Almén
Foto: SVT
Artikeln publicerades först på Hänt.se.


(11)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…