Annons
Annons


Stjärnkockar utser Sveriges bästa grillare


Med egen grill och valfria råvaror ska amatörgrillarna imponera på juryn och bevisa att de platsar i tävlingen. Foto: TV4

Sommartid är grilltid och i sommar ska Sveriges grillmästare koras i TV4. I det nya mattävlingsprogrammet Grillmästarna utser stjärnkockarna Melker Andersson och Christian Hellberg grillkonstens mästare.

Annons

– Grillmästarna är ett glödhett tillskott i TV4:s sommartablå. Med stjärnkockarna Melker Andersson och Christian Hellberg i juryn och ett gäng hungriga deltagare kan tittarna förvänta sig grillkonster på hög nivå, säger Fredrik Arefalk programchef TV4.

Amatörgrillare
Grillmästarna är ett mattävlingsprogram där Sveriges bästa amatörgrillare kämpar om titeln Sveriges grillmästare. Genom tuffa utmaningar över perfekta kolbäddar sållas vidbrännarna från de sanna grillkonstnärerna – tills bara en står som segrare.

Hundra ska bli tio
I första avsnittet kämpar närmare hundra entusiastiska grillare om de tio åtråvärda platserna i Grillmästarna. Med egen grill och valfria råvaror ska de imponera på juryn och bevisa att de platsar i tävlingen. De som blir uttagna samlas i studion där de får sig en rejäl överraskning.

Stjärnkockar
Juryn som får äran att utse grillmästaren är två av Sveriges mest meriterade stjärnkockar, Melker Andersson och Christian Hellberg. Melker driver ett tiotal restauranger och har tidigare medverkat i bland annat TV4-programmen Matakuten och Melkers krogakut. Christian Hellberg är även han känd från tv, bland annat Kockarnas kamp 2012.

Programledare är Lisa Lemke. Lisa är matkreatör och författare till kokboken Till grillat. Hon leder även Mitt kök i TV4.

Grillmästarna: Onsdag 26 juni, kl 20.00. TV4

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…