Annons
Annons


Stjärnkuskar är vi allihopa… …eller?

I sommar bjuder TV4 på helt ny helgunderhållning i Stjärnkusken när välkända svenskar kastar sig ut i det okända och upptäcker tjusningen och glädjen med äkta hästkrafter. Camilla Henemark, Patrik Sjöberg och Petra Tungården är några stjärnor som har modet att tävla om vem som är den bästa travkusken.


bnbhi

Camilla Henemark, Kee Marcello, Cecilia Ehrling, Patrik Sjöberg, Ellen Bergström, Behrang Miri, Petra Tungården och Zimzon Lel0. Foto: Erik Lidgard/TV4

Varje vecka elimineras en deltagare och i den stora finalen den 31 juli utses vinnaren i ett stort travlopp inför tusentals åskådare. Till sin hjälp har deltagarna två framstående travkuskar, Erik Adielsson och Jennifer Tillman, som tränare. Programledare är en av Sveriges främsta travprofiler, Jessica Almenäs.

Tuff utmaning

Jessica Almenäs inledde sin tv-karriär som travprofil 2002 och har genom åren blivit en av Sveriges mest uppskattade programledare. Nu ska hon förena sina två paradgrenar trav och underhållning i Stjärnkusken.

Annons

– Att jag själv är ett stort fan av hästsport och just trav är ju ingen hemlighet, och jag tycker det ska bli otroligt roligt att få följa det här modiga gänget när de kastar sig in i livet som travkuskar. Det är verkligen en tuff utmaning de har framför sig, kanske tuffare än de tror, men jag tror de kommer ha väldigt kul på resan, säger Jessica Almenäs.

Imponerad

– Jag är imponerad över våra stjärnor som vågar anta den här svåra utmaningen. För att vinna Stjärnkusken krävs ett extremt mod och någon som vågar satsa allt och övervinna sina rädslor.

Tävlande i Stjärnkusken:

  • Patrik Sjöberg – 50 år fd världsmästare i höjdhopp, författare, tv-profil
  • Petra Tungården – 27 år, moderedaktör, fashionista och bloggare
  • Camilla Henemark – 50 år fd modell, fd sångerska i Army of Lovers, författare
  • Ellen Bergström – 25 år, bloggerska, skådespelare, sångerska
  • Kee Marcello – 55 år f d medlem i Europe
  • Behrang Miri – 31 år artist, programledare
  • Cecilia Ehrling – 31 år dansare i Let’s dance
  • Zimzon Lelo – 30 år, fitnessprofil, Delta i Gladiatorerna

Stjärnkusken: Fredag 26 juni, kl 20.00 i TV4


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…